Voluntariat online pentru educație și comunități rurale!

Octombrie 2021

Ne mărim echipa de voluntari și căutăm entuziaști ai comunicării în ONG-uri și nu numai!

De ce voluntariat?

La fel ca viitorii colegi de echipă, și noi, membrii fondatori, suntem tot voluntari la asociație. De aceea, dincolo de aptitudini, ne dorim să ne înconjurăm de oameni care sunt motivați să facă lucruri de bine pentru comunitate, să gândească despre cum pot contribui la îmbunătățirea dezvoltării comunităților rurale prin educație.

Voluntarii noștri au contracte de voluntariat, iar timpul petrecut la noi se ia în calcul ca vechime profesională la o viitoare angajare. Pentru a semna un contract de voluntariat trebuie să ai 16 ani împliniți.

Cu ce te putem ajuta?

Punem oamenii pe primul loc în toate proiectele noastre, așa că dacă vei deveni membru al echipei vei avea parte de îndrumare și ne vei putea da la rândul tău feedback. Alături de noi poți să îți dezvolți aptitudini în scriere, implementare de proiecte, analiză, argumentație, comunicare. Vei lucra alături de Elena, responsabil de strategia de dezvoltare, comunicare și parteneriate, diplomat de profesie. Te vei alătura unei echipe de  voluntare care lucrează și se distrează la asociație de 1 an.

Cu ce ne poți ajuta?

Avem nevoie de voluntari în comunicare pentru următoarele activități:

 

1.  Instagram @casanaturii: creare conținut

Cerințe: implicare minim 2 ore/săptămână

 

2. creșterea comunității online a susținătorilor asociației: postări săptămânale, creare conținut pentru grupul fb/comunitatea  din casa naturii

Cerințe: implicare minim 2 ore/săptămână

 

3. crearea de articole lunare pe blog-ul asociației, pe teme relevante pentru activitatea asociației: dezvoltare rurală, educație la sat, potențialul uman, cultural, natural al Transilvaniei.

Cerințe: implicare minim 2 ore/săptămână

 

4. asistență fundraising online: mobilizare a susținătorilor, campanii de strângere de fonduri online de le persoane fizice sau juridice

Cerințe: implicare minim 2 ore/săptămână, de preferat experiență anterioară de minim 6 luni într-un ONG, corporație, grup informal etc.

 

 

Cum candidezi?

Dacă vrei să ni te alături, așteptăm CV-ul (1-2 pagini maxim) în română, precum și un paragraf despre motivația ta de a deveni parte din echipa noastră pentru poziția pentru care candidezi. 

Trimite-ne mesajul pe contact@casanaturii.ro până pe 1 noiembrie 2021.

Succes și suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Despre noi:

*contribuim la dezvoltare comunitară rurală

*oferim oportunități de dezvoltare prin educație copiilor și tinerilor din Transilvania rurală