Căutăm voluntar(i)!

Septembrie 2020

Ne mărim echipa de voluntari și căutăm entuziaști ai comunicării în ONG-uri și nu numai!

Echipa noastră a gândit în această vară o strategie de marketing pentru ONG și are nevoie de o mână de ajutor pentru punerea ei în aplicare. 

De ce voluntariat?

La fel ca viitorii colegi de echipă, și noi, membrii fondatori, suntem tot voluntari la asociație. De aceea, dincolo de aptitudini, ne dorim să ne înconjurăm de oameni care sunt motivați să facă lucruri de bine pentru comunitate, să gândească despre cum pot contribui la îmbunătățirea dezvoltării comunităților rurale prin educație.

Voluntarii noștri au contracte de voluntariat, iar timpul petrecut la noi se ia în calcul ca vechime profesională la o viitoare angajare. Pentru a semna un contract de voluntariat trebuie să ai 16 ani împliniți.

Cu ce te putem ajuta?

Punem oamenii pe primul loc în toate proiectele noastre, așa că dacă vei deveni membru al echipei vei avea parte de îndrumare și ne vei putea da la rândul tău feedback. Alături de noi poți să îți dezvolți aptitudini în scriere, implementare de proiecte, analiză, argumentație, comunicare. Vei lucra alături de Elena, responsabil de strategia de dezvoltare, comunicare și parteneriate, diplomat de profesie.

Cu ce ne poți ajuta?

Avem nevoie de voluntari în comunicare pentru următoarele obiective:

-traducerea site-ului casanaturii.ro în engleză, franceză și germană.

-crearea și actualizarea săptămânală a blog-ului asociației, pe teme relevante pentru activitatea asociației: dezvoltare rurală, educație la sat, potențialul uman, cultural, natural al Transilvaniei.

-crearea de conținut pentru conturile noastre social media.

Care sunt cerințele?

Pentru atingerea acestor obiective, căutăm voluntari care să cunoască la nivel avansat măcar una din limbile străine enumerate mai sus. Experiența anterioară de voluntariat, în comunicare sau în ONG-uri nu este obligatorie. Căutăm însă persoane creative, interesate să aprofundeze subiectele pe care lucrăm și să arate proactivitate. Activitatea va avea loc exclusiv online.

Cum candidezi?

Dacă vrei să ni te alături, așteptăm CV-ul (1-2 pagini maxim) în română, precum și un paragraf despre motivația ta de a deveni parte din echipa noastră, redactat în limba străină pentru care vrei să ne ajuți cu traducerea. Dacă dorești să te implici în crearea de conținut pe blog și social media și nu stăpânești nicio limbă străină la nivel avansat, scrie motivația în română.

Trimite-ne aplicația pe asociația.casa.naturii@gmail.com până pe 20 septembrie 2020.

Succes și suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Despre noi:

*contribuim la dezvoltare comunitară rurală

*oferim oportunități de dezvoltare prin educație copiilor și tinerilor din Transilvania rurală