Clubul Copiilor Laslea continuă să ofere educație de calitate la sat pentru al treilea an consecutiv!

Ne-am promis și nouă și copiilor: singura sursă de educație de calitată adaptată nevoilor reale din sat trebuie să continue. Suntem bucuroși să vă anunțăm că visul devine realitate și în 2022. Alături de trainerele noastre, Cinzia și Mălina, și de cei 15 copii și tineri cu care am pornit la drum acum mai bine de doi ani, ne întâlnim săptămânal ca să contiunăm lectura, alfabetizarea, dezbaterile, lucrul în echipă, noi descoperiri.
Clubul Copiilor oferă educație de calitate adaptată nevoilor elevilor din mediul rural. Copiii ce nu au reușit încă să își însușească niște competențe cheie, au oportunitatea de a le recupera și dezvolta aici. Organizăm sesiuni de lectură și lucru în echipă pe teme variate identificate de copii.
Temele discutate sunt organizate în module, pentru a avea varietate în subiecte și a le menține copiilor interesul. Modulele conțin lecturi parcurse apoi discutate în cadrul atelierului. Activitățile se concentrează pe lectură, dezbatere și propunere de acțiuni ce pot fi luate pe marginea subiectului. Astfel copiii își dezvoltă abilități de citire, înțelegere a textului și sunt încurajați să propună soluții pentru problemele discutate. Educația de calitate se poate și la sat! Clubul Copiilor Laslea este finanțat de Fundația Nouă ne pasă.