Căutăm project manager/afacere socială-dezvoltare comunitară

Asociația Casa Naturii este un ONG activ în Transilvania rurală. Misiunea noastră este să oferim educație de calitate copiilor și tinerilor, în așa fel încât aceștia să devină viitorii lideri ai comunităților lor.

Postul de manager de proiect este disponibil pentru un nou proiect al asociației care se axează pe educație alimentară, creare de oportunități locale pentru fermierii din regiune și de experiențe gastronomice pentru turiști.

Persoana pe care o căutăm va manageria un food-truck (punct mobil de alimentație), care va pregăti gustări sănătoase din produse locale pentru localnici și turiști. Food-truck-ul va promova mâncarea sănătoasă, preparată din produse locale, împreună cu practici de protecție a mediului (ambalaje/tacâmuri refolosibile, compostarea resturilor și returnarea lor către fermieri, utilizarea tuturor părților comestibile ale unui produs, favorizarea materiei prime mai puțin arătoasă dar nealterată, mai puțină carne și mai multe legume). 100% din profitul realizat va fi redirecționat către susținerea programelor educaționale ale asociației.

Ce căutăm?

O persoană autonomă, cu inițiativă, capabilă să coordoneze procesul de funcționare al food-truck-ului: relația cu furnizorii (crearea de parteneriate și menținerea contactului cu fermieri locali, întocmire și preluare comenzi produse alimentare), relația cu clienții (prezentarea meniului, a proiectului, vânzarea propriu-zisă, preluarea de feedback), relația cu autoritățile (prezentarea documentației în cazul controalelor), supravegherea igienizării suprafețelor, evidența mărfurilor, a fluxului din casa de marcat, deplasarea food-truck-ului.

Cerințe minime:

-limba română scris și vorbit – nivel impecabil

-limba engleză – nivel mediu, cu dorință de îmbunătățire

-ușurință în exprimare, deschidere spre comunicare, negociere, aplecare către găsirea de soluții pentru situații neprevăzute

-permis de conducere

-prezență zilnică în comuna Laslea, jud. Sibiu și disponibilitate de deplasare în alte locuri de funcționare ale food-truck-ului (Sighișoara, Sibiu, satele din împrejurimi)

-dorință de învățare contabilitate primară (procesare intrări și ieșiri: facturi, bonuri, etc)

-interes pentru aprofundarea dimensiunii comunitare a proiectului

Candidatul ideal (cerințe adiționale celor de mai sus):

-are studii universitare

-are experiență de voluntariat sau de muncă

-este confortabil și adaptabil în interacțiunea cu diferite tipuri de personalități (customer care)

-are experiență în coordonare de proiecte sau echipe mici

-are experiență în marketing sau comunicare (offline și online)

-constituie avantaj: experiențe internaționale (de studii, proiecte, voluntariat sau muncă)

Ce oferim?

O experiență profesională într-o afacere socială din mediul rural, într-o zonă foarte turistică.  Food-truck-ul va funcționa începând cu vara acestui an, dar dorim să ne cunoaștem și să începem colaborarea mai din timp.

Începând cu inaugurarea proiectului, program de lucru flexibil, full-time. Dacă vă puneți problema că nu aveți cu ce vă deplasa în Laslea, găsim împreună soluția optimă.

O relație deschisă cu membrii fondatori care vor oferi tot sprijinul lor în proiect. Un partener de muncă în bucătarul responsabil de prepararea produselor.

O experiență inedită: dinamism, suflu nou în comunitate, lucruri noi de descoperit, toate în mediul rural românesc care nu oferă multe oportunități profesionale calitative în mod normal.

Nu ne place nici nouă când anunțul de angajare nu specifică salariul, dar acesta va depinde de experiența candidatului și vom discuta despre acest aspect la interviu.

Interesat(ă)?

Așteptăm un mail cu CV anexat la contact@casanaturii.ro (și la asociatia.casa.naturii@gmail.com în CC) până pe 15 martie 2021

Stabilim un interviu. Discutăm pas cu pas.